Rong biển cuộn hải sản

Image Hosted by ImageShack.us

I. Vật Liệu & Chuẩn Bị: (phân lượng thì tùy ý)
– Tôm – Lột vỏ, rút chỉ lưng, thái hạt lựu
– Mực – Thái hạt lựu
– Cua – Hấp chín, gỡ lấy thịt
– Scallop – Thái hạt lựu
– Hành lá – Rửa sạch, thái nhỏ

II. Cách Làm:
– Trộn chung các loại hải sản & hành lá, nêm chút tiêu và bột tỏi
– Cuộn trong tấm rong biển như cuộn chả giò
– Chiên giòn
– Dùng nóng với tương ớt

This entry was posted in Dim sum, Khai Vị. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s