Nước mắm gừng

Image Hosted by ImageShack.us

I. Phân Lượng:
– 3 phần đường cát trắng
– 1 phần nước cốt chanh
– 1 phần nước mắm ngon
– 3 phần gừng băm nhỏ
– ớt băm (nhiều ít tùy ý)

II. Cách Làm:
– Quậy chung đường, nước mắm, nước chanh với nhau. Cho gừng và ớt vô.

Nước mắm này để ăn với miến gà, thịt vịt luộc, cá trê chiên/nướng, vân vân.

This entry was posted in Các loại nước chấm/sauce. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s