Thịt ngâm nước mắm


Hôm trước chỉ cách làm rồi, hôm nay cắt ra ăn đây. Ăn với cơm, với bún, hay cuốn bánh tráng đều ngon. Nhớ kèm nhiều rau sống nhé!

This entry was posted in Ẩm thực Huế/miền Trung, Tồn trữ thực phẩm. Bookmark the permalink.

2 Responses to Thịt ngâm nước mắm

  1. Diên Hoàng says:

    Chị Chôm thử ngâm tai heo với cách này đi, cũng dzách lầu lắm á🙂

  2. Chôm Chôm says:

    Thanks anh Hoàng. Khi nào thí nghiệm xong tui sẽ báo cáo.😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s